Volgers

maandag 4 juli 2011

LE Catrice Papagena

Vanaf juli 2011 is bij de Kruidvat de nieuwe limited edition van Catrice te koop.



De nieuwe Limited Edition “Papagena” by CATRICE neemt je mee naar een kleurrijke exotische jungle. Vastberaden amazones tonen hun vrouwelijke kracht met een stoere make-uplook op basis van rijke groene- en kaki-tinten met felle accenten in roze, oranje en mosterdgeel. De stad wordt deze zomer omgetoverd in een wild paradijs: mysterieus en vol verrassingen. CATRICE introduceert in juli 2011 de Amazone jungle trend - de meest krachtige look van het seizoen!

Deze Limited Edition zal gaan bestaan uit veel verschillende producten. En deze producten vind je natuurlijk hier op Nagelzone.

Laten we beginnen met wat hier op nagelzone natuurlijk het belangrijkste product is; nagellak!



Papagena by CATRICE – Ultimate Nail LacquerVerkrijgbaar in C01 Enter the Undergrowth, C02 Welcome to the Jungle, C03 Amazonian Gold en C04 Bird of Paradise.


Papagena by CATRICE – Absolute Eye Colour QuattroOogschaduwtinten in jungle-kleuren met verschillende kleurtinten! Absolute kleur, absolute duurzaamheid en absolute dekking voor een perfecte en langdurige finish!

Verkrijgbaar in C01 Rumble in the Jungle en C02 Birds of a Feather.


Papagena by CATRICE – Blush StickDankzij de praktische stickvorm en zijdezachte textuur, zorgt de Blush Stick voor een stralende teint, die perfect past bij de Papagena look.

Verkrijgbaar in C01 Tigerlily and C02 Bird of Paradise.

Papagena by CATRICE – Eyeliner PenNiets kan ontsnappen aan de scherpe ogen van een urban amazone. Het geheim van haar ongeëvenaarde oogmake-up: de Eyeliner Pen met ultra-fijne tip en sterk gepigmenteerde textuur. Voor dramatische accenten en spannende avonturen.

Verkrijgbaar in C01 White Eyes, C02 Papa-Greener en C03 Welcome to the Jungle.


Papagena by CATRICE – Feather LashesVrouwelijke amazone krijgers veroveren de catwalks met exotische wimpers die doen denken aan de prachtige veren van een paradijsvogel. Met de expressieve Papagena Feather Lashes is de trendy jungle look in een handomdraai compleet! Deze wimpers zijn de ultieme must-have voor een avontuurlijke zomer in de stad!



Papagena by CATRICE – Gold NuggetsZo waardevol, zo exotisch, zo wow! De elegante gouden glans van de Gold Nuggets creëert een fantastische glans op het gezicht en lichaam. Deze bronzing ‘pareltjes’ zijn te gebruiken als poeder of rouge. Essentieel voor dit seizoen.


Papagena by CATRICE – Crystal Clear Gloss StickGlanzende lippen met een vleugje kleur zorgen voor een mooie balans bij de krachtige Papagena oogmake-up. De gel-achtige textuur van de Crystal Clear Gloss zorgt voor een onweerstaanbaar frisse finish en verwent tegelijkertijd de tere huid van de lippen.

Verkrijgbaar in C01 Tigerlily and C02 Bird of Paradise.

Alle producten zijn vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar bij je plaatselijke Kruidvat!

Coming up soon: mijn aankopen van de Papagena Collectie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten