Volgers

dinsdag 7 juni 2011

Trend Edition Essence - Nails in Style

De 50's Girls Reloaded is niet de enige Limited Edition waar Essence deze zomer mee komt! Vandaag LE nummer 2 voor jullie. En ja, er is zelfs nog een 3e!

Nails in Style




Deze collectie zal bestaan uit; nagelsteentjes, nagellak, een 3-in-1 vijl, foil set en teennagel stickers. Een volledige collectie puur en alleen voor nagels! :)


Nagelkristallen, leuk om je nagels wat mee op te pimpen!Geeft een mooi effect in de zon! Aanbrengen is makkelijk, je plaatst ze op je nagel en lakt er met blanke nagellak overheen!


De nagellak, 4 nieuwe kleuren, waarvan 1 volgens Essence weer een holo moet zijn. Verkrijgbaar in de kleuren 01 style for summer nights, 02 style me holo, 03 style me love and 04 style-ish baby!



De 3-in-1 vijl, praktisch, stijlvol en ideaal voor perfecte nagelverzorging. Dat is hoe Essence deze vijl noemt. Het is een vijl waar je mee kunt vijlen, gladder maken en polijsten. Erg handig voor op vakantie dus!



Iets wat voor mij totaal nieuw is, is deze nagel folie. Je begint met de speciale lijm aan te brengen op je nagel en laat die drogen voor 3 tot 5 minuten. Dan breng je de folie aan, wrijft er zachtjes overheen en daarna verwijder je het papier. En dan moet het erop staan! Ben zelf erg benieuwd naar dit product!



En als laatste nog de teennagelstickers. Een product wat ik persoonlijk niet zal kopen, mede ook door de slechte reviews van de nagelstickers!

Deze en vele andere producten zijn vanaf juli 2011 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat!

Q: welke producten spreken jullie het meeste aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten