Volgers

woensdag 8 juni 2011

Trend Edition Essence - Ballerina Backstage

Zoals beloofd vandaag dan deel 3 van de Trend Editions van Essence welke in juli 2011 gaan uitkomen.
Na 50's Girls Reloaded en Nails in Style is het nu tijd voor:

Ballerina Backstage!


De make-up voor de echte meisjes! Super lieve roze kleurtjes, zowel nude als felroze. De trendeditie bestaat uit: nagellak, nepnagels, eye soufflé, haarband, lipgloss en blush soufflé. Uiteraard ga ik alle producten weer voor jullie weergeven!



NagellakOngeacht of je nu het Zwanenmeer, de Notenkraker of Carmen danst- met deze langdurige nagellak belooft elke Arabesque de bekroning van de show te worden. Van delicaat en subtiel tot helder en opvallend, bij elke act past een kleur. Verkrijgbaar in (vlnr) 01 dance the swan lake, 02 wear your little tutu, 03 on your gracile tiptoe, 04 do a floating pirouette en 05 grand-plié in black.


NepnagelsDansen op spitzen- maar dan met je vingers in plaats van je tenen! De click & go nagels met elegant design zijn ultieme eye-catchers en bovendien eenvoudig te gebruiken. Kies de nagel in de gewenste grootte, plaats deze op de bovenzijde van je eigen nagel, druk naar beneden en je bent klaar! Verkrijgbaar in; 01 it feels like dancing.


Eye Soufflé
Voor een nog intensere uitdrukking in de spotlights: de nieuwe crèmige eye soufflé in drie sterk gepigmenteerde kleuren zullen je ogen laten stralen als sterren en garanderen een onvergetelijke indruk. De bijzonder zachte textuur zal ervoor zorgen dat je oogmake-up perfect blijft zitten, zelfs tot het laatste optreden! Verkrijgbaar in (van boven naar beneden) grand-plié in black, pas de copper en dance the swan lake.
Haarband
Of je een pirouette doet of de grand-Plié- de zwarte satijnen haarband gedecoreerd met roze kant zorgt dat je haar goed blijft zitten en maakt de romantische ballerina look af. Een must-have voor alle dancing queens! 

Lipgloss
De knappe pas-de-deux partner zal zijn ogen niet van je mooie ballerina lippen kunnen afhouden: de zachte en crèmige lipglosses in warme bessentinten, maken elk podiumoutfit compleet en geven je lippen een verleidelijke glans. Het borsteltje zorgt ervoor dat de gloss gemakkelijk kan worden aangebracht. Verkrijgbaar in (vlnr) 01 wear your little tutu, 02 on your gracile tiptoe en 03 do a floating pirouette.


Blush Soufflé
Klaar voor het solo optreden: de nieuwe roze rouge met zijn zachte textuur voelt heerlijk teder aan en tovert een prachtige gloed op de wangen. Sstaande ovaties zijn gegarandeerd! Verkrijgbaar in 01 prima ballerina.

Persoonlijk vind ik ook dit weer hele leuke lijn! Deze trend edition is vanaf juli verkrijgbaar bij de Kruidvat!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten